Kategorier
Information

Uthyrningslokal för medlemmar

Vi i styrelsen har beslutat att inte rusta upp den uthyrningslokal föreningen har idag på östanvägen. I dags läget krävs det att hela lokalen rustas upp ordentligt och inköp av möbler mm behövs.

Vi i styrelsen har tittat på hur mycket vår egen uthyrningslokal har utnyttjats de senaste åren och användningen har varit väldigt lite. De kostnader som vi idag behöver avsätta för att rusta upp vår lokal beräknas till ca 50-60 000 kronor.

Styrelsen har varit i kontakt med grannföreningen Brf Nydal för att få utnyttja deras lokaler.

Festlokalen ligger på Sunnanvändsgränd 91. Det är en större lokal på ca 65 kvm, med servis för ca 50 personer och bord och stolar för 70 personer. Den har ett välutrustat kök med bl.a. diskmaskin och microvågsugn. Bord och stolar kan lånas separat. Lokalen lånas ut av fritidskommitén för en kostnad av 500 kr plus 500 kr i deposition.

Fritidslokalen ligger på Sunnanvindsgränd 29. En llmän samlingslokal, ca 40 kvm med sittplatser vid bord för ca 10 personer. finns också en sittgrupp, 3+2 och ett par fåtöljer i rummet, en TV. I pentryt finns kaffekokare och servis. Lokalen lånas mot deposition av fritidskommitén.

Kontakt till grannföreningen är följande:
Mobil: 076-878 76 33
E-post: brfnydal@gmail.com
 

Hälsningar

Styrelsen